Website ontwikkeling

Snelle laadtijden, gebruiksvriendelijk, doelgericht en modern.
Offerte aanvragen

Excentrieke vormgeving

Bij Aritec IT begrijpen we dat een website meer is dan alleen een digitale brochure. Het is een belangrijk instrument voor marketing en interactie met de klant, en daarom benaderen we website ontwerp met oog voor detail. Onze ontwerpen worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze klanten, en we richten ons op conversie om bedrijven te helpen hun klantenbestand te laten groeien. Het is onze passie om marketingmateriaal van hoge kwaliteit te leveren dat de klus klaart, en we zijn toegewijd om onze klanten te helpen slagen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien.

Beste technische ontwikkeling

Als bedrijf zijn we er trots op dat we altijd voorop lopen met de laatste trends in de industrie. Wij weten dat, om uw website succesvol te laten zijn, deze er niet alleen vanaf de eerste dag goed uit moet zien en goed moet functioneren, maar ook de tand des tijds moet kunnen weerstaan. Daarom gebruiken wij altijd de nieuwste en beste technologische ontwikkelingen in onze website ontwerpen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw website ook in de toekomst goed zal blijven presteren. En mochten er ooit wijzigingen of updates nodig zijn, dan kunnen wij die snel en gemakkelijk voor u verzorgen. Dus als u op zoek bent naar een website die niet alleen perfect is op dit moment, maar ook de tand des tijds zal doorstaan, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Doeltreffend

We zijn toegewijd om onze klanten te helpen online succesvol te zijn door het creëren van een geweldige gebruikerservaring via onberispelijke ontwerpen die bezoekers omzetten in klanten.

Content Management System

Aritec ontwikkelt websites op maat van de behoeften van onze cliënten. Met een content management systeem kunnen wij het ontwerp en de functionaliteit van uw website aanpassen voor meer efficiëntie in het beheer van informatie op de website en toegang bieden vanaf elke locatie en op elk moment met een internetverbinding.

Tarieven voor het ontwikkelen van een nieuwe website

Lite

1495,-

WordPress
Inclusief thema
Tot 5 pagina's
Email koppelingen
Mobiele vormgeving
SEO configuratie
Vraag een offerte aan

Basis

2995,-

Design in Adobe Xd
WordPress (maatwerk)
Custom thema op maat
Mobiele vormgeving
SEO configuratie
Google Analytics
Migratie
Vraag een offerte aan

Maatwerk

5995,-

Design in Adobe Xd
Compleet maatwerk
Eigen CMS naar keuze
Premium Plugins
Custom thema op maat
Mobiele vormgeving
SEO configuratie
Google Analytics
Migratie
Vraag een offerte aan

Contact

070 2089 777
Reflectiestraat 71
2631 RV Nootdorp
© 2024 Aritec IT