Over Aritec IT

Krachtige resultaten met weinig inspanning van uw kant.

Intro

Aritec IT is een marketing bedrijf met focus op leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.
Wij streven ernaar om ten alle tijde kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren in alle relaties die we aangaan. Gespecialiseerd in webontwikkeling, grafische vormgeving en online marketing.

Websites

Aritec IT is al ruim 10 jaar actief in het ontwikkelen en onderhouden van websites. Onze missie is om onze klanten te voorzien van een website die is afgestemd op de doelgroep en de juiste boodschap overbrengt aan de bezoeker. Aritec IT bouwt alle websites volgens het boekje en houd rekening met het gewenste resultaat van de klant. Door onze expertise en passie in zowel design als techniek kunnen wij garanderen dat wij onze klanten altijd tevreden houden in alle diensten die wij leveren.

Om onze klanten de mogelijkheid te geven om zelfstandig aanpassingen te brengen aan hun website, gebruiken wij WordPress.

Uiteraard bouwen wij ook websites volledig vanaf nul, op maat, voor bedrijven die zich willen onderscheiden en meer functionaliteiten eisen. Ook bij maatwerk voorzien wij de website van een CMS waardoor het bijhouden van de website vergemakkelijkt wordt. Echter is deze CMS ook op maat gebouwd door Aritec IT en word er geen WordPress of iets soortgelijks gebruikt.

Webshops

In 2010 is Aritec IT gestart met het ontwikkelen van webshops. Na het zien van tevreden ondernemers die omzet draaien door het product die wij leveren, zijn wij ons verder gaan ontwikkelen op het gebied van e-commerce. Nu is Aritec IT een welbekende naam onder de ondernemers die online producten of met dropshipping willen gaan verkopen.

Doordat Aritec IT in diverse platforms heeft gewerkt en goede resultaten heeft geboekt, kunnen wij onze klanten in meerdere webshopoplossingen van dienst zijn.

Een paar voorbeelden hiervan zijn:

  • WooCommerce
  • Magento
  • Prestashop
  • OpenCart
  • Shopify
  • Lightspeed

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij wijzen u graag de juiste richting op.

Contact

070 2089 777
Reflectiestraat 71
2631 RV Nootdorp
© 2024 Aritec IT