Complete website

Een nieuwe en strakke website laten maken

Websites veranderen steeds van look en stijl en wij gaan er steeds in mee door goed alle trends te volgen op het gebied van webdesign. Doordat wij ons telkens ontwikkelen op het gebied van design en techniek, leveren wij websites met de stijl en performance van nu. Zo zorgen wij ervoor dat wij keer op keer kwalitatieve websites kunnen bouwen. Door onze werkwijze zijn wordt jouw website geoptimaliseerd voor een betere vindbaarheid in zoekmachines. Zo onderscheiden wij ons van andere.

Professioneel design

Met een moderne website maak je altijd de beste indruk. Helaas wordt dit door veel ondernemers niet serieus genomen. Uit statistieken blijkt dat de voorkeur van men, bij het afnemen van een dienst of product, gaat naar een website met een moderne en mooie uiterlijk. Aritec IT specialiseert zich daarom in het visuele én technische kant van het ontwikkelen van websites om altijd een stap voor te zijn.

De eerste indruk bij een website is zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat de bezoeker zich langer op de website bevindt. Lukt dit niet, dan verlaat de bezoeker na 3 seconden je website en mis je eventueel conversies (acties op je website). 

Om voor klanten de beste website te bouwen denkt Aritec IT graag na over de juiste aanpak en indeling. Dit is van belang om een unieke website op te leveren. Er moet herkenning optreden bij bezoekers bij het zien dat het huisstijl aansluit bij uw bedrijf. Dit zorgt voor vertrouwen wat weer zorgt voor potentiële klanten of aankopen.

Een professionele, unieke en stijlvolle website

Vanaf €700,-

Je website wordt altijd geoptimaliseerd voor SEO en is geschikt voor mobiel en tablet.

Onderhoudspakket

Aritec IT heeft ruime kennis en ervaring in het beheren van websites. Veel ondernemers laten hun website in beheer bij de ontwikkelaar om geen omkijken meer te hebben. Eventuele wijzigingen en updates kunnen worden gemaild, die zullen dan dezelfde dag nog doorgevoerd worden. Aritec IT doet de benodigde periodieke updates en optimalisatie. Bij Aritec IT je website laten beheren betekent elke dag een snel en volledig geoptimaliseerde website voor de beste ervaringen. Elke bezoeker telt!

Het doorvoeren van wijzigingen of updates kan zijn:

  • Teksten en afbeeldingen wijzigen
  • Projecten of dergelijke toevoegen
  • Beheren van webshop
  • Het bijhouden van statistieken
  • Opstellen van rapportages
  • Uitvoeren van analyses
  • Beveiligen van tegen hackers en virussen

Website laten beheren, onderhouden en optimaliseren

Vanaf €50,- per maand

Inclusief Hosting.

Een complete website vanaf €700

Vraag direct een offerte aan

Een offerte is altijd vrijblijvend en ook goed om inzicht te krijgen wat de tarieven zijn voor jouw wensen. Zo kan jij diverse bedrijven vergelijken en krijg jij dus meer mogelijkheden. Gebruik het formulier om ons een bericht te sturen.